Cybercontract

Met veel van uw bedrijfsgegevens en data die online opgeslagen worden, is het belangrijk om te weten of uw bedrijf een cyberincident kan en zal overleven. Daarvoor kan u vanaf nu een beroep doen op cybercontract.

 

Doe nu de test

Veiligheid is een essentieel onderdeel van elk businessplan. Tegenwoordig moet ook gekeken worden hoe effectief uw businessplan en bedrijfscultuur zijn ten op zicht van cyberrisico’s in al z’n vormen. Om u (als non-IT’er) aan te tonen hoe ver uw bedrijf staat kan u hier gebruik maken van de Cybertest.

In deze test analyseren we hoe uw bedrijf scoort op 10 strategische veiligheidsprincipes, we brengen uw score bovendien glashelder in beeld en duiden meteen aan welke 3 principes uw dringende aandacht vereisen. Na deze grondige analyse kan u meteen aan de slag, want in de test onderzoeken we in 1 beweging we concrete acties u kan ondernemen. En ook welke 3 verzekeringsdekkingen de grootste meerwaarde bieden in uw specifieke context.

 

Vermijd schade

Nadat u via de test een idee hebt van de cyberrisico’s voor uw bedrijf kan u beginnen denken aan preventie. Dat kan onder andere met onze checklist met 10 concrete acties

 

Zorg voor een goede verzekering

Een goede cyberverzekering is het sluitstuk van een effectief cyberveiligheidsbeleid. Onze cyberverzekeringsoplossingen bieden stuk voor stuk volledige bescherming, enkel het totale tussenkomstniveau verschilt.

Wil u graag meer weten?
Wij helpen u graag verder!

Onze troeven

Contact

Openingsuren kantoor

Maandag – vrijdag:
8u30 – 12u en 13u – 16u30

Buiten de kantooruren kunt u ons steeds telefonisch bereiken: