Uw specialist in verzekeringen voor bedrijven en KMO's

Bent u een kleine zelfstandige, een middelgrote of een grote onderneming? Dan kan u bij ons terecht voor het hele gamma aan verzekeringen.

Een verstandig beleid helpt u als ondernemer de risico's zo klein mogelijk te houden, maar u heeft echter niet altijd alles volledig in de hand. Wanneer de eventuele financiële gevolgen van bepaalde risico's te omvangrijk zijn, laat u zich het best voorlichten door een verzekeringsmakelaar voor de verzekeringsopties. Wij zijn steeds bereid om een bezoek te brengen aan uw bedrijf zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw activiteiten en behoeften.

 

Zo is een BA ondernemingsverzekering essentieel voor uw bedrijf. Deze verzekering vergoedt immers uw extracontractuele aansprakelijkheid tijdens de uitoefening van uw beroepsactiviteit. Ze dekt de letselschade, materiële schade en immateriële schade die u zou veroorzaken aan derden tijdens uw werkzaamheden. Andere interessante verzekeringen voor ondernemingen zijn: rechtsbijstand bedrijven, gewaarborgd inkomen, vrij aanvullend pensioen, enzovoort.

 

Raadpleeg de rubriek verzekeringen voor meer info over onze verzekeringen voor ondernemingen of contacteer ons. Voor iedere klant streven we immers naar maatwerk.

Weet u niet goed welke verzekering u nodig heeft? Wij helpen u graag verder!

Onze troeven

Contact

Openingsuren kantoor

Maandag – vrijdag:
8u30 – 12u en 13u – 16u30

Buiten de kantooruren kunt u ons steeds telefonisch bereiken: