Financiële bescherming

Ontdek onze
verzekeringen.
Een oplossing op maat
van elke onderneming.

Financiële bescherming

Actief gidst je door het hedendaagse financiële landschap.

Vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen

Wij begeleiden u graag bij het zoeken naar de beste keuzes voor het Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ). Een VAPZ staat zowel open voor bedrijfsleiders met een vennootschap als eenmanszaken. U sluit deze levensverzekering in persoonlijke naam af. Het systeem is fiscaal zeer aantrekkelijk.

Individuele pensioentoezegging

Bij deze pensioenformule op maat betaalt de vennootschap de premies. Het eindbedrag wordt op de pensioenleeftijd rechtstreeks overgemaakt aan de bezoldigde bedrijfsleider. Voor de vennootschap zijn de premies volledig fiscaal aftrekbaar. De toegelaten maximumbedragen liggen hoger dan bij het Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen. U kan, volgens een gelijkaardige formule, ook een collectieve groepsverzekering aansluiten voor alle zelfstandige bedrijfsleiders.

Sparen voor uw pensioen

Naast het Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen en de individuele en collectieve pensioentoezegging bestaan er nog andere spaarformules: langetermijnsparen, pensioensparen en vrij sparen. Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes, afhankelijk van uw fiscale situatie en maximum spaarvermogen. De beste situatie voor vele zelfstandigen bestaat uit een combinatie van verschillende formules.

Fiscale optimalisatie onderneming

Bouw op een fiscaalvriendelijke manier een mooi aanvullend pensioen op voor uzelf en uw medewerkers via het ruime gamma aan bedrijfsleiders- en groepsverzekeringen.

Hospitalisatieverzekering

Maak uzelf nog aantrekkelijker als werkgever. Sluit een hospitalisatieverzekering af voor uw werknemers en bescherm hen tegen torenhoge ziekenhuisfacturen.

Gewaarborgd inkomen

Ziekte of ongeval kunnen leiden tot werkongeschiktheid. Bescherm u tegen inkomensverlies en voorzie via deze verzekering een gewaarborgd inkomen.

Hulp nodig met het vinden van de juiste verzekering?
Kom eens praten.

Contact

Onze oplossingen